DENİZLİ / ÇİVRİL - Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı ''Çevreye Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum.(ÇEDES)'' projesi kapsamında Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri hayata dokunmaya devam ediyor. Proje yürütücüsü Değerli öğretmenimiz Şeyma BORAN ve öğrencileri Tebessüm, Komşu hakkı, Selamlaşma vb konularda hazırlamış oldukları görsellerle yine hem bizim hem de çevremizin içini ısıttılar.

Projede emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.

Tebessüm Sadakadır.

Ekm

Çivril Kitap Fuarı Etknlikleri kapsamında Kişisel gelişim uzmanı ve eğitimci Kadir SULAK hocamız okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize kıymetli bilgilerini aktardı. Organizasyonda emeği geçen herkese ve özellikle Kadir Hocamıza teşekkürü borç biliriz.

Ekm

09.10.2023 PAZARTESİ GÜNÜ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEİNİN ORGANİZE ETTİĞİ DENİZLİ TANITIM GEZİSİNE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KATILDI.

Ekm

Okulumuzda sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği gece olan Mevlid Kandili kutlandı.

Ekm

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe girişimi karşısında milletimizin dik duruşu ve darbeyi bertaraf etmesi sırasında şehit ve gazi olan kahramanlarımızı anmak amacıyla okulumuzda anma etkinliği düzenlendi.

Haz

06.06.2023 TARİHİNDE İLÇEMİZDE YAPILAN BİLİM VE EĞİTİM FUARINA OKULUMUZ DA KATILDI.

May

31.05.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA ÖĞRENCİLERİMZLE BİRLİKTE IŞIKLI GÖLÜ ÇEVRESİNE DOĞA GEZİSİ DÜZENLEDİK.

May

Okulumuzda bulunan mescid kontrol edilerek detaylı temizletildi ve eksik olan rahleler satın alındı.

May

ETKİLİ ZAMAN YÖNETİMİ VE SINIF RUTİNİ OLUŞTURMA KONUSUNDA FİKİR TARAMASI YAPILDI. SONUÇTA:

Derse zamanında başlamak ve erken bitirmemek gerekliliktir.

·       Öğretmen derse sorunlarla gelmemeye özen göstermelidir.

·       İşlenecek konu ve konunun önemine ilişkin bilgi verilmelidir.

·       Dersin kesintiye uğramamasına çalışılmalıdır.

·       Uygun öğretim yöntem ve teknikleri kullanılmalıdır.

·       Sınıfta olumlu bir havanın oluşmasına çalışınız.

·       Olumlu hava sınıfta öğrenmeyi destekleyerek zaman yitirilmesini azaltır.

·       Kullanacağınız araç, gereç ve kaynakları önceden kullanıma hazır hale getiriniz.

·       Dersin amaç ve içeriğine uygun öğretim yöntem ve teknikleri seçiniz

·       Zaman zaman farklı öğretim Yöntem ve teknikleri uygulayınız.

·       Öğrencileri kısa sürede tanıyınız.

·       Duyuru, eğitsel kol çalışmaları için seçim vb. işleri dersin sonuna bırakınız.

·       Sınıfta zaman tuzaklarını belirleyerek önlem geliştiriniz.

·       Dersi olumlu iletilerle bitiriniz.

May

22.05.2023 PAZARTESİ GÜNÜ KONYA GEZİMİZ KAPSAMINDA TARİHİ VE DİNİ MEKANLARI MEVLANA MÜZESİ ,ŞEMS-İ TEBRİZ,ALAADDİN TEPESİ VE CAMİSİ,KARATAY MEDRESESİ GİBİ BİR ÇOK DİNİ VE TARİHİ YERLERİ ZİYARET ETTİK ,BİLGİ VE TECRÜBE EDİNDİK.

May

22.05.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONYAYA GEZİ DÜZENLEDİ. AKADEMİK REHBERLİK KAPSAMINDA NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİK İLAHİYAT ,EĞİTİM VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNİ GEZDİK.KONYADAKİ ÜNİVERSİTELER HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMZ BİLGİ SAHİBİ OLDULAR.

May

23.03.2023  TARİHİNDE YAPILAN TOPLANTIDA ALAN BAZLI ÖĞRETİM PROGRAMLARI İNCELENDİ

May

08.05.2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA BAHAR PİKNİĞİ DÜZENLENDİ.