DENİZLİ / ÇİVRİL - Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

05.04.2024 CUMA GÜNÜ KADİR GECESİ OLMASI NEDENİYLE OKULUMUZDA PROGRAM YAPILDI.AYRICA KIZ ÖĞRENCİLER KURAN KURSLARINDA BAYANLAR İÇİN PROGRAM DÜZENLEDİLER.

Atalarım asırlardır kutlar bugünü
Bir başka olur çünkü doğanın düğünü
Bütün yörelerimi sarmıştır ünü
Hiç bozulmayacak bir kültür ürünü.

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ''Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası'' kapsamında NEVRUZ BAYRAMI'nı kutladık.

Mrt

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 18 Mart Çanakkale Zaferimizi kutladık. Ruhları, kanları ve canlarıyla bizlere mukaddes vatanımızı bırakan kahraman şehitlerimizi rahmetle andık. Akif'in sesiyle seslendik:

''NE BÜYÜKSİN Kİ KANIN KURTARIYOR TEVHİDİ

BEDRİN ARSLANLARI ANCAK BU KADAR ŞANLI İDİ.

EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT İSTEME BENDEN MAKBER

SANA AGUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER.''

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek son sözü söylüyoruz: ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

OKULUMUZ 12 MART İLÇE PROGRAMINI YAPTI.

2. DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ

Mrt

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ''AFET VE ACİL DURUM EĞİTİM TATBİKATI'' gerçekleştirdik.

Şbt

23.02.2024  CUMA GÜNÜ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BERAT KANDİLİ PROGRAMI HAZIRLADILAR.

Şbt

16.02.2024 CUMA GÜNÜ IŞIKLI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.OKULUMUZU TANITIP BİLGİ VERDİK.

Şbt

Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Denizli AFAD yetkilileri tarafından gerçekleştirilen ''Okullarda Afet Farkındalık Eğitimi''mizi tamamladık. Sunumlarından dolayı  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

06.02.2024 TARİHİNDE MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI YAPILDI.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ BELİRLENDİ.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ HÜSEYİN YETİŞ DENEME SINAVLARI SONUÇLARININ ANALİZİNİ ÖĞRENCİ VELİLERİ PAYLAŞTI DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI.

Ock

18.01.2024 TARİHİNDE HEDEF YKS 2024 KAPSAMINDA OKULUMUZ 11. VE 12. SINIFLARI İLÇEMİZDE BULUNAN PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ATASAY KAMER MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİLER.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ HÜSEYİN YETİŞ 12. SINIFLARA HEDEF YKS 2024 ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ HAKKINDA SEMİNER VERDİ.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ HÜSEYİN YETİŞ 11.SINIFLARA HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMINI TANITTI.